Broken heart

November 28, 2007 scris de  
In categoria Poveste de dragoste

broken-heart.jpgAm primit astăzi o rugăminte disperată, aşa că nu puteam sa nu sărim în ajutorul persoanelor implicate.

Un cuplu dintr-un liceu bucureştean s-a destrămat după ce au fost împreună doi ani de zile cei doi au încheiat relaţia. Dar nu definitiv… S-au despărţit de câteva luni, dar fiecare întreabă de celălalt „pe la colţuri”.

Un amic ne-a cerut ajutorul… ce sfat le-am da ? cum să îi împăcăm?

Din păcate nu depinde de noi şi nici nu putem interveni concret, doar le recomandăm celor doi să asculte atent piesa lui Tudor Chirilă „Ana” … se ştiu ei !
Comments

 • Calin

  Am trecut prin asta, si pana la urma relatia s-a destramat de tot…si nu spun ca asa se intampla de fiecare data, dar ca sa evitati asta, intalniti-va si stati de vorba unul cu celalalt cat aveti nevoie, 10 min, o ora, 10 ore, nu conteaza. Esentialul este sa realizati cat si cum simtiti unul pentru celalalt. 2 ani e o perioada lunga pentru o relatie de liceu, si parerea mea este ca nu are rost sa va despartiti de tot decat daca chiar nu se mai poate…

 • Gabonezul

  Daca s-au iubit cu adevarat, vor simti nevoia apropierii, cu inima ,chiar daca ratiunea spune altfel. Daca nu se intampla asa, sigur nu s-au iubit. ATENTIE ! IUBIREA NU-I DORINTA IUBIRII.
  Cu stima

 • Misspucky

  sunt destuli de mari si de maturi ca sa isi aranjeze singuri relatia. nimeni nu poate sa stie exact de ce cei doi s-au despartit.

 • kitty

  😐 cat de mare e probabilitatea sa ma cheme k melodia..sa fie melodia mea de suflet cu “el” si sa mi se intample …ce scrie mai sus? 😐

 • cristina stretea

  Da ,e dureros o despartire.Dovada ca s-au iubit totusi exista din moment ce inca fiecare sunt singuri si se intereseaza unul de celalalt.Depinde de puterea lor ,-amandoi trebuie sa decida insa fiecare asteapta sa faca pasul celalalt,insa sugestia mea este ca cineva apropiat acelui baiat trebuie sa stea de vorba cu el ,cu siguranta trece prin ceva emotii dezechilibrate -insa ca baiat are puterea cea mai mare sa stie ce vrea in viata ,o fata crestineste trebuie sa astepte decizia baiatului -si totodata atunci cand baiatul care o curteaza e sigura ca il IUBESTE DIN SUFLET ,CURAT FARA SA IMPLICE MATERIALUL ,VA SPUE DA CU SIGURANTA TU ESTI CEL PE CARE IL ASTEPTAM.
  Sfatul este ca cineva sa stea de vorba cu acel baiat si daca se poate merita sa sprijinim aceasta relatie uneori viata e frustanta dar cu oameni deosebiti in jur ,ne restabilim echilibrul sentimentelor.SUCCES SI NUMAI BINE!!