Adele – Someone like you

March 30, 2011 scris de  
In categoria Poveste de dragoste

Asculta versurile si gandeste-te de cate ori n-ai simtit toate lucrurile astea. Bun. Revenim. N-am mai scris de mult un post.. aproape ca am uitat cum este senzatia asta cand te asezi in fata paginii albe si incepi sa insiri cele mai potrivite cuvinte.

N-am mai avut nici timp si nici dispozitie. Am preferat sa ma retrag si sa ma focusez pe altceva. M-am gandit intens cum e sa iti f#@1 viata aiurea din cauza banilor. Cum e sa te casatoresti cu cineva doar pentru ca are bani?! N-am gasit un raspuns lamuritor. N-am putut face asta niciodata.

Mereu gramele de sentimente au contat mai mult decat zerourile din cont. Raman surprins cand vad in jurul meu atatea cazuri mediatizate de Monici si de Oane… Si ma ingrozeste si mai tare cand fosti cunoscuti de-ai mei recurg la astfel de calcule (de parca ar fi cei mai talentati matematicieni), cand latura materiala conteaza pentru ei mai mult decat fluturasii din stomac si endorfinele din pat.

In afara ca ma blocheaza pragmatismul asta feroce al lor mi se pare complet inutil sa faci niste alegeri pe baza calculelor. Pentru ca mai devreme sau mai tarziu ajungi tot acolo unde trebuia sa ajungi (trebuia in contextul asta nu are legatura cu ideea de predestinare sau destin, ci se refera la ceea ce simteai tu de fapt ca e mai bine sa faci), doar ca ai facut un ocol de cativa ani fara sa ai pe someone like you.

Comments

 • Frumos zis… 🙂 si melodia deosebita!

 • bianca-elena toader

  sunt mai mult decat de acord cu tine Edward!! si sti ff bine la ce ma refer!! te pup take care of u.. super piesa:*:*;)

 • @ Bia – n-am idee la ce te referi, dar astept sa-mi spui. Te pup si eu! PS: Cred ca mi-am dat seama.. 🙂

 • Ioana

  Saptamana trecuta mi-a zis cineva de unul din prietenii lui care face video-chat. Discutia a durat chinuitor de mult. Am ramas uimita de concluzie “Si eu as fi facut la fel pentru cati bani castiga”. In ultima vreme mi se pare ca prostia naste numai oameni fericiti, nu stiu daca ma intelegi. Moralul meu in schimb s-a scurs in canalizare de doua saptamani.. incearca sa afle unde se duce zapada cand se incalzeste afara :)).

 • Edy

  @ Ioana – cu ce pot sa te ajut eu!?