Un an de viata de liceu

October 24, 2008 scris de  
In categoria Interviul Saptamanii

Sau cum s-ar zice am trecut clasa… aşa a început totul în urmă cu fix un an. Trecut de mizeul nopţii lansam viata de liceu. Eram într-o garsonieră dintr-un cartier bucureştean, alături de o persoană deosebită şi faceam ultimele retuşuri.

Cu o mână pe telefon şi cu alta pe tastatură discutam în cealaltă parte a oraşului cu programatorul. Mai trebuia pusă doar poza de pe home page cu băieţii de la JukeBox. Timpul nu mai avea răbdare…am pornit şi imediat au urmat zeci de telefoane care au curmat somnul liniştit al prietenilor, părinţilor, sau colaboratorilor. Îi anunţam că viaţa de liceu este online.

Aşa am pornit
. Nu ştiam nici noi la ce ne-am înhămat. Apoi a urmat un an cu bune şi cu rele de care ne-am bucurat pentru simplul fapt că a existat! Au început petrecerile cu cei de la hard-beat, excursia în Bulgaria, colaborarea cu arta seducţiei şi multe alte bucurii de care nu îmi aduc aminte acum.

Bineînţeles că au existat şi momente mai puţin plăcute. Echipa redacţională tot a suferit modificări. Destinele noastre s-au intersectat cu ale altor oameni pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp. .. exact ca în liceu 🙂

asa-a-inceput.JPGAşa a început totul… un interviu cu cei de la JukeBox în Piaţa Constituţiei pe o ploaie torenţială…

petrecere-metropolis-71.JPGApoi au urmat… petrecerile cu cei de la street-beat si hard-beat

Si excurisa din Bulgariaviata-de-liceu.JPG

Vacanţa din Grecia… poze-grecia-thassos-3.jpg

O mică parte din ceea ce am făcut într-un an! Mulţumim cititiorilor pentru fidelitate, liceenilor colaboratori pentru dăruire, persoanelor care ne-au ajutat pentru sprijin, consilierilor apropiaţi pentru întelepciune şi celor dragi nouă pentru susţinere!

Comments

 • Andela

  La multi ani! Sa ne dea Dumnezeu cat mai multe aniversari, care sa fie si mai prolifice decat aceasta!
  Oamenii se schimba, sunt flexbili, uita, ignora multe din cele cate s-au intamplat.. intalnesc alte persoane, dau cu piciorul oportunitatilor, insa isi amintesc cu placere de viata de liceu, cea care se traieste o singura data…si atunci lasa o lacrima strengara sa le apara in coltul ochilui …
  LA MULTI ANI, copile !

 • Dee

  LA CAT MAI MULTZIII!! ….bv pentru munk facuta pana acu sa ajungeti pana aici…e de admirat ceea ce pot face niste tineri cu vointa sji bineinteles multa straduinta.FELICITARI! 😉

 • Ana

  La multi aniiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! Le multumim oamenilor care au ajutat la mentinerea acestui site si au dat dovada de loialitate!!!!….Cause best friends are for ever.

 • Cos

  la multi ani, viatadeliceu! multa bafta! sa ne auzim si in 2020 🙂

 • lizzy

  la multzi ani:X ink 10000 de ani de akm incolo!!!! felicitari pt tot ce atzi facut>:D

 • erw

  la multi ani! ar fi ideal sa avem cu totii copii de un an direct la liceu si frumosi, si destepti, si formati, si de succes. mi-l aduc aminte pe tatic in urma cu un an si ceva, in ratb, invaluit de intrebari si frici, dar si entuziast. no, uite c-o fost bine! felicitari, mandru tati, sa-ti traiasca !:)
  serwus

 • Vlad

  LA MULTI ANI sper sa ajungem cat mai departe si sa trecem cu bine toate incercarile care se vor ivi si sa devenim cat mai uniti…

  FELICITARI EDY

 • Claudia

  La Mult Ani! Mult succes in continuare! Tineti-o tot asa!

 • La cat mai multi ani. Si fie ca Viata de Liceu sa creasca cat mai mare si mai interesanta. 🙂

 • Dni

  LA MULTI ANI VIATADELICEU!!!!!!!

  FELICITARI lui EDI si tuturor celor care au contribuit la acest site!!!! Tineti-o tot asa!!!

 • Nicoleta Lazar

  La Multi Ani, Revistei viata de liceu…
  Va multumim pentru fiecare rand scris timp de un anisor, pentru fiecare zambet al liceenilor, pentru fiecare sfat primit de la voi !
  Sanatate, zambete si impliniri, pe masura valorii voastre !
  respecte lui Eddi pentru tot ce a facut in acest anisor si pentru ce face in continuare pentru tine, Revista viata de liceu, Revista noastra, a liceenilor…LA MUUUULTI ANIIIII!!!!!!!!!!