Liceenii de la Nicolae Grigorescu din Campina au ales Bulgaria

May 26, 2009 scris de  
In categoria Interviul Saptamanii

Interviu realizat cu ajutorul organizatorilor banchetului de la agenţia Terra World Tours.

Elevii de la liceul Nicolae Grigorescu din Câmpina îşi vor petrece banchetul de absolvire la Nisipurile de Aur, celebra staţiune de pe litoralul bulgăresc. Cu doar câteva zile înainte de plecarea în excursie, am stat de vorbă cu Geta Sârbu, una dintre profesoarele care anul acesta se va despărţi de o nouă promoţie de elevi.

hotel-bulgariaDe ce aţi ales Bulgaria ?
Nu cred că poate să existe ceva mai frumos decât o noapte de vis la Malul Mării. Un moment festiv trebuie să aibă şi un loc pe măsură.
Cel mai frumos lucru este ca atunci când se termină banchetul să mergi pe malul Mării şi să aştepţi răsăritul. În plus, oferta a fost foarte bună.

Vă mai aduceţi aminte unde aţi petrecut dumneavoastră banchetul de absolvire al liceului?
Bineînţeles. Îmi aduc aminte că a ieşit banchetul exact cum l-am conceput. Am avut libertatea, chiar şi pe acele timpuri, să ne organizăm banchetul aşa cum doream.
Am făcut o întâlnire festivă cu profesorii la prânz, apoi am făcut o excursie prin ţară. Aveam cazarea la liceele pedagogice din diverse oraşe. Am ajuns chiar şi la Debrecen. Se permitea pe-atunci o ieşire tranzitorie de o zi.

Aţi mai fost cu liceul Nicolae Grigorescu în Bulgaria, la Nisipurile de Aur?
Nu, este o premieră pentru liceu, aşa cum şi în 2007 plecarea pe litoralul românesc a reprezentat o premieră pentru liceul nostru.

Părinţii au fost încântaţi de idee?

Nu toţi sunt de acord. Unii dintre ei nu privesc banchetul acesta ca pe o formă deosebită de a marca una dintre cele mai importante perioade din viaţă, ci văd această excursie ca pe o formă de disturbare a ritmului copiilor. Respect punctul lor de vedere, dar nu sunt de acord cu el.

Ce aşteptări aveţi de la banchetul acesta de la Nisipurile de Aur?
Orice banchet rămâne în amintire! Cred că nu trebuie să se rezume doar la “a mânca” şi “a dansa”. Nu aş vrea nici să cădem în discursuri desuete. Soluţia ar fi să jonglăm între discursuri, glume, ironie.

Aţi pregătit ceva special alături de clasa dumneavoastră?

Copiii trebuie să facă! 🙂 Mi-ar plăcea să găsim o melodie reprezentativă, în afară de Ani de Liceu… Dar mai multe în Bulgaria.

Câteva cuvinte despre liceul Nicolae Grigorescu?

Avem nişte copii excepţionali. Aici sunt olimpici naţionali la matematică, logică, geografie, istorie, biologie. O să-i cunoaşteţi mai bine în Bulgaria!

hotel-bulgariahotel-bulgaria-2hotel-bulgaria-3hotel-bulgaria-4hotel-bulgaria-5hotel-bulgaria-6hotel-bulgaria-7hotel-bulgaria-8hotel-bulgaria-10hotel-bulgaria-11hotel-bulgaria-12hotel-bulgaria-13hotel-bulgaria-14hotel-bulgaria-15hotel-bulgaria-16hotel-bulgaria-17hotel-bulgaria-18hotel-bulgaria-19

Comments

 • Nicoleta

  In weekend vin si uniristii din Focsani in Bulgaria….:D Ne vedem acolo 🙂 Partyyyyyyy

 • A fost super,cel mai frumos banchet la care am participat cu muzica.Salutari baietilor de la viatadeliceu.ro in special lui Edi.

 • Edy

  @ Dj Razvy – Multumesc pentru salutari 🙂 ! Tine-te bine! urmeaza acum pozele si alte surprize…

 • Alexandra

  Asadar acesta este articolul 🙂

  A fost cel mai frumos banchet, din punctul meu de vedere. Salutari lui Edy si lui Mishu!

 • dana

  Astept cu interes pozele.

 • Jaber

  tot respectul pe DJ….extraordinar cum ai tinut sistemul sus toata noaptea iar nimeni nu s-a plictisit!!!!! despre banchet ce pot spune: SUPEERB!!o experienta unica-ANII DE LICEU- ce au fost incununati de aceste 2 nopti extraordinare…DIRIGINTIUM WE LOVE YOU!!

 • Merci Jaber pentru laude,eu am contribuit cu 1% iar 99% va apartine voua pentru atmosphera din acea seara.Salutare Campina…Yoo Dj.

 • A fost cel mai tare banchet…….multumim dj pentru toata atmosfera facuta…..mi-a placut mult melodia care ai pus-o dupa gaudeamus imi poti spune si mie cum se numeste….mssss….:*:*:*

 • Buna Stefy,melodia a fost adusa de o doamna profesoara de la voi,e un no name,dar daca vrei ti-o dau prin yahoo…adauga id-ul d_j_razvan si vorbim.

 • Edy

  @ Dj Razvy – Si eu voiam sa te intreb de melodia aceea de la inceput. Trimite-mi un mail, te rog, pe adresa edward@viatadeliceu.ro cu piesa. Chiar e faina!

  Cu bine,

 • Nu stiu dc dar nu te pot adauga in lista…incearca tu sa imi adaugi id-ul… stefy_ab24 ms mult:*:*

 • nu stiti ce a fost la energetic… vai 🙂

 • Da click pe numele meu sa vezi si un mic filmulet de la acest banchet.

 • Edy

  Citeste mai mult aici despre banchetul de vis din Bulgaria. Click pe link 🙂 http://www.viatadeliceu.ro/gossip/banchet-de-vis-in-bulgaria/

 • hello,am si eu o intrebare si anume…cum pot sa dau si eu de dj razvy ? aveti date de contact ceva ??