Tesla Roadster pentru baietii de bani gata

May 24, 2009 scris de  
In categoria Gossip

“Băieţii de Dorobanţi” care îşi etalează în mod ostentativ maşinile scumpe prin centrul Capitalei ar trebui să vadă filmuleţul următor.

Şmecheria, e drept, se manifestă şi prin intermediul cailor putere. Incapacitatea, fiţele şi prostia sunt de multe ori transferate puterii bolizilor de sute de mii de euro şi preschimbate, precum argintul în aur de către bătrânii alchimişti, în valoare, notorietate şi exemplu.

Americanii, băieţi ceva mai deştepţi, au speculat acest lucru şi au inventat o bijuterie de maşină, Tesla Roadster. În 3.9 secunde atinge 100 km/h, are vreo 248 de cai putere, dar partea cea mai interesantă este o maşină electrică. În afara faptului că este o maşină de fiţe, Tesla Roadster, este o maşină care nu poluează!

Sunt curios când îşi va achiziţiona şi cineva din România un Tesla Roadster! Fiţele dăunează grav creierului, dar măcar natura să fie mai protejată.

Comments

  • fancybia

    Tesla Roadster e o masina ce are standardul mult prea ridicat pentru smecherii de Dorobanti. Din pacate sunt foarte slabe sanse sa vedem vreodata masina asta pe Dorobanti, tocmai pentru ca nu polueaza…daca nu polueaza nu mai e fun, nu mai e trendy, nu mai da aerul ala de smecher care rupe tot. Oricum, ai lansat o provocare de-a dreptul veritabila pentru baietii de bani gata!

  • Nicoleta

    Deci, sarbatoritule, LA MULTI ANI! Iti doresc in primul rand tot binele din lume, sanatate, ganduri bune, sa fie rost si de dragoste, mai muulta dragoste, de prieteni adevarati, de sanse noi, de optimism si pofta de viata, de putere de munca, de oameni valorosi in jurul tau ….Oricum, tu stii cel mai bine ce-ti doresti pentru viitor/prezent…insa inainte de toate sa fii sanatos. Astfel stand lucurile, cred ca restul se poate cumpara sau “planifica” 🙂

  • Edy

    @ Nicoleta – Multumesc pt urari 🙂 ! La fel si tie iti doresc… iar in privinta viitorului.. nici eu nu stiu cum stau lucrurile 🙂 , dar sunt convins ca o sa fie bine 🙂 !