Respect profesorului doctor Alexandru Pesamosca

December 3, 2010 scris de  
In categoria Gossip

M-am enervat, ca de fiecare dată, când citesc ceva şi îmi developează şi mai mult faptul că trăim într-o ţară de căcat. Nu ştiu mare lucru despre marele chirurg Alexandru Pesamosca. Am auzit de domnia sa când eram mic. A avut grijă mama să-mi vorbească despre diverse personalităţi. Probabil se gândea să nu ajung în ipostaza penibilă să afirm că Pesamosca e vreun actor la Naţional, sau atacant pe la Dinamo în generaţie cu Florea Dumitrache…

Stau şi mă întreb câţi oameni a vindecat medicul acesta.. câţi pacienţi disperaţi i-au trecut pragul cabinetului şi ar fi făcut orice, ar fi dat orice, pentru a se tămădui.

N-am idee dacă a luat şpagă vreodată şi nici dacă a pus monopol pe toate operaţiile, fără să îşi înveţe mai tinerii colegi arta medicinei. Nu m-am documentat şi nici nu o voi face.

Am aflat de la fosta mea colegă, jurnalista Claudia Spridon,că doctorul Pesamosca este abandonat pe un pat de spital, uitat de lume şi de prieteni şi m-am revoltat în ultimul hal. Încă o dovadă că ştim să ne apreciem valorile! Suntem chiar maeştrii!

Mi-ar fi plăcut să citesc în ziare ca ministrul sanătăţii, Cseke Attila, i-a făcut o vizită profesorului Pesamosca… mi-ar fi plăcut să citesc că mii de oameni merg să-l viziteze pe octogenarul aflat în suferinţă. Dar, probabil, consilierul ministrului e mult prea ocupat, la fel şi foştii pacienţi. Iar ziarele nu mai au loc. Prima pagină e ocupată de articole despre cum şi-au pierdut virginitatea vedetele de la noi…

PS: Promit că zilele acestea trec pe la domnul Pesamosca!

Comments

  • Si eu am aflat despre suferinta acestui OM de la Tv, acum si de pe facebook… Nu am cuvinte! Ca una care stiu ce inseamna suferinta, inca din prima clipa de viata si avand nevoie de medici foarte des, ma doare sufletul cand vad ca oamenii care au ajutat o viata intreaga, acum sunt lasati de izbeliste… Este trist! M-as bucura sa ii transmiti, atunci cand il vei vizita, ca sunt oameni care se gandesc la el, se roaga pentru el. Mai mult nu pot face….

  • Ce pacat.. Nu-l cunosc dar din cate am citit este pacat sa dai uitarii un om care a salvat vieti , Rusine Romaniei ca este o tara pe deplin interes..fiecaruia ai pasa de el nu si de celor din jur. Sper la mai bine si acest om sa nu fie chiar asa dat uitarii..Putin Respect !! in sfarsit Traim in Romania nu ai ce sa-i faci.

  • Pingback: Pe scurt...()

  • dada

    Nu l-am cunoscut dar m-as simti onorata sa-l pot cunoaste. Asemenea personalitati fenomen ar trebui sa aiba statui ridicate in timpul vietii lor, ar trebui sa fie mediatizate pentru a da exemple de DARUIRE fata de oameni .. Suntem un popor de ingrati atata timp cat intoarcem spatele unui INGER trimis de Dumnezeu. Si ne mai miram pentru ce pacate avem de platit ca popor….