Profilor mei

October 4, 2008 scris de  
In categoria Gossip

poster.jpgDe mult timp mă gândeam să scriu un articol în cinstea profesorilor mei. Unii dintre ei m-au ajutat. Alţii au încercat să facă lucrul acesta. Unora le-a ieşit. Altora nu prea. Totul a depins de harul lor pedagogic şi de măsura talentului lor de a dărui. Atât cunoştinţe cât şi o parte din sufletul lor.

Cert este că acum îmi aduc aminte cu mare plăcere de cei mai mulţi dintre ei. Este şi firesc. Răul se uită, binele se păstrează.

De la fiecare am încercat „să fur câte ceva”. Unii m-au învăţat jurnalism, alţii să arunc cu mingea la coş, o doamnă mi-a pus „stiloul în mână” . Pe parcurs alţi profesori au reuşit să „toarne” şi ceva cerneala în el.
Astăzi este Ziua Internaţională a Profesorilor. Dacă şi tu ai avut norocul să dai peste oameni minunaţi care te-au format ai acum ocazia să le transmiţi recunoştinţa ta.

Tot ce trebuie să faci este să laşi un comment şi să le multumeşti profilor tăi. Este şi meritul lor pentru reuşitele tale.


PS: Le mulţumesc tuturor profilor cu care am avut ocazia să lucrez şi celor care mi-au vrut binele şi celor care mi-au pus beţe în roate. Va mulţumesc, fără dumneavoastră nu aş fi reuşit!

Comments

  • Andreea

    eu ii multumesc invatatoarei mele, domana Gaina care a stiut sa ma maltrateze in generala incat acum sa ce sa va povestesc. oricat de multe cucuie aveam din cauza tablei, niciodata n-am stiut matematica si nici voi sti 🙂 dar de la dumneai am invatat sa scriu 🙂
    multumesc profesoarei de franceza care spunea ca ne calca in picioare si asa am prins drag de limba lui Moliere, mai mult de frica 🙂 multumesc profilor din LICEU care au facut sa-mi amitesc de cei 4 ani cu maare drag. multumesc profilor din facultate ca m-au ajutat sa descopar o meserie noua.
    multumesc mamei, profa de bio, care oricat s-a chinuit inca nu stiu cum e cu circulatia la om :))
    domnilor, va multumesc si meritati macar o data pe an sa ne amintim de voi!

  • simion

    Buna idee pt un articol….cate aduceri aminte provoaca…
    Eu tin sa le multumesc tuturor profesorilor mei,chiar si acelor care m-au tratat nepotrivit.Datorita lor am acumulat multe lucruri care ma u ajutat sa inteleg mai bine unele aspecte ale vietii.Respect!

  • Andela

    Faina idee.
    Pana acum, tin sa le multumesc tuturor profesorilor pe care i-am avut. Niste oameni deosebiti cu totii, in speciala profesoara de romana. Merita sa le spunem un sincer “La Multi Ani” de ziua lor !

  • Bogdan

    Multumesc si eu tuturor profesorilor pe care i-am avut.
    Multumiri speciale doamnei diriginte din generala, directorului Liceului Catolic “Sf. Iosif” – Bacau (pr. Sabaoanu), precum si intregului colectiv de profesori de la liceul mentionat.
    Si sa nu uit si de profesoara de romana dintr-a 9-a – dna Ionela Andrei. Multumiri si ei. Si daca am uitat de cineva, nu-i nimic, sa-mi dea absent. 😛

  • Celia

    foarte buna ideea cu revista pentru liceeni!!!

    vreau sa multumesc tuturor cadrelor didactice care mi-au fost calauzitori pe drumul vietii de la gradinita si pana la facultate. In primul rand doamnei educatoare care imi spunea cu vocea ei duioasa ” ciocolata se mananca dupa ce mananci sandwisul”, iar eu tot timpul faceam invers. Doamnei invatatoare care ne zapacea cu batistuta si unghiutele curate. tuturor profilor din generala, dar mai ales tuturor profilor din liceu. au fost 4 ani extraordinari la care, daca as putea, m-as intoarce. si nu in ultimul rand profilor de la facultate.
    Multumesc tuturor inca o data! cu ajutorul dumnealor am ajuns si eu pe partea celalalta a catedrei!!!!
    La multi ani dumnealor!!!!!

    PS. Pt doamna profesoara de matematica din liceu,dna Elena Pancescu, toata stima si respectul. Mai rar un profesor, un bun pedagog, o mama si prieten in acelasi timp. Dumnezeu sa va rasplateasca tot binele ce mi l-ati facut! multa sanatate!

  • florin

    multumesc la directore 1 8 deleni din jud bc

  • Sanda

    Multumesc profesorului de fizica Furtuna Cornelui,care m-a invatat fizica intr-un an cat nu credeam ca voi sti o viata intreaga!”LA MULTI ANI!”

  • alexandra

    vreau sa ii multumesc profei mele de muzik din generala, Anca Tanase, prof de muzik, pt tot ce a facut pt mn, atat la scoala, cat si faptul ca mi-a fost si imi este foarte apropriata, pot spune ca o consider ca pe o prietena.

  • loredana

    buna tuturor celor care sunteti elevii acestui liceu.eu am avut marele noroc sa fiu inconjurata de toti acesti oameni extraordinari.stiu ca bazele educatie pe care o am acum le-am construit alaturi de ei si imi lipsesc enorm.