Profesorii iau mită de la elevi

March 20, 2008 scris de  
In categoria Gossip

mita.jpg

Un profesor de matematică de la Colegiul Tehnic din Buzău a fost prins în flagrant, în timp ce primea mită de la un elev. În schimbul a 130 de lei, profesorul Paul Stoienică urma să-i dea elevului o notă de trecere.

Flagrantul a fost organizat în urma sesizării elevului Florin Boşculeţ. Astfel, s-a constatat că profesorul a primit de la elev o parte din suma solicitată, care a fost găsită în autoturismul profesorului.

Conducerea colegiului şi inspectoratul şcolar general nu-l pot sancţiona pe profesor încă, deoarece, mai întâi, instanţa trebuie să dea un verdict. Dacă va fi declarat vinovat, profesorul va fi exclus din învăţământ.

Acesta nu este primul incident care îl are pe dascălul buzoian în prim plan. Anul trecut, el a fost anchetat în urma unor plângeri penale din partea unor eleve, care îl acuzau de hărţuire sexuală. Dosarul a fost însă închis, din lipsă de dovezi.

Comments

  • barau daniela

    Sunt foarte revoltata de aceste practici din licee.Aceleas lucru il pateste fiica mea in aceste zile,i s-a pretins ,suma de 100 lei pt a lua o nota de trecere la geografie.In aceasi situatie sunt aproape toti colegii ei si culmea nesimtirii ,se va face o lista cu numele si sumele ce se vor strange.Sunt tentata sa merg sa fac o plangere la politie ,cu toate ca s-ar putea sa aiba consecinte asupra fetei dar daca ingadui acest lucru nu stiu daca as mai putea sa ma uit in ochii fetei mele.