Manelisti pe sticla

January 2, 2010 scris de  
In categoria Gossip

Revenim în forţă în 2010. Schimbările o să le observi. Dar nu despre asta discutăm acum.. Am avut câteva momente de Sărbători când m-am uitat la televizor. Nu mai mult de 30 de secunde. N-am rezistat.

M-am ingrozit de ceea ce am văzut. În afara câtorva colegi de breaslă (profesionişti şi pasionaţi de televiziune), am văzut o grămadă imensă de analfabeţi şi m-am întristat profund. Acum câţiva ani chiar aveam naitivitatea sa cred că lucrurile se vor schimba şi vom reuşi să ieşim din mocirla asta. Nu pot să cred că mulţi dintre cei care nu ştiau să citească în şcoala generală ţin acum conferinţe..

Fătuci de-astea speriate care te învaţă cum să faci bussines-uri de succes, care îţi explică despre bani fară să înţeleagă diferenţa dintre cifră de afaceri şi profit.

Nu pot să-mi imaginez cum maneliştii aştia îmbrăcaţi în costume lucioase fac un rating zdrobitor.. cum oameni care nu ştiu nimic, nici in ce emisferă sunt, nici să dea o semnătură pe un act, nici să se comporte, vând mai bine decât cel mai tare specialist de marketing.

Nu vreau să-mi imaginez ce a fost în casele celor care au privit programele acestor analfabeţi

Închid… şi televizorul şi articolul.

Comments

 • m@ryn@

  adevarata mocirla… adevarat articol..
  nu ma mira…stiu ce potzi…
  Articolul tau ar trebui sa apara la tv k promo, in loc de reclama cu consumul exagerat de zahar, sa apara” vizionarea excesiva de manelisti provoaca grave insuficientze de cultura generala”

  La multzi ani!! Sa ai un An Nou Maxim in tot ceaa ce itzi doresti! si sanatate maxima, k dak ai sanatate le faci pe toate! pooppiiceii

 • andra

  Vezi că mănânci virgule şi pui puncte de suspensie aiurea.

 • Edy

  @ andra… punctele de suspensie le pune autorul unde vrea 🙂 iar in legatura cu virgulele se poate sa ai dreptate…

  Cu stima,