Love in this club…

January 16, 2009 scris de  
In categoria Gossip

bruneta.jpgSau despre iubirea din club.. Ieşi cu prietenii să te distrezi. Intrii în club. Agitaţie multă. Deja e aproape full. DJ-ul mixează de zor. Mesele sunt ocupate. În jurul lor numai fete faine… Te uiţi… Şi vezi în colţul opus câţiva prieteni. Nu mai sunteţi aşa de apropiaţi ca acum un an jumate în urmă, dar fac şi ei parte din fosta gaşcă.

Îţi iei amicii şi te duci la masa lor. Zâmbete. Pupături. Fete faine. Iar. Fosta prietenă a fratelui tău (cu care de altfel tu te-ai înţeles foarte bine) este şi ea la masă cu prietenele. Face un “girls night out”… Începeţi şi povestiţi. Cum mai e viaţa ta, ce mai face fratele tău în Qatar, despre facultate (cât de naşpa e în Poli).

Ea a rămas la fel de drăguţă. Parcă a îmbătrânit un pic, dar e normal. N-ai mai văzut-o de un an jumate, de la Revelionul trecut. A rămas însă la fel de sociabilă. Zâmbetul ei convinge pe oricine..

Prietenele ei… arată incredibil. Parcă s-au vorbit. Toate în fustă mini (tricoul tău deja e lung 😛 ) … Îţi place bruneta. Dansezi cu ea. Schimbi două trei vorbe şi afli că e puţin mai mare ca tine. Norocul tău. E singurică.

A rămas fără prieten şi acum a ieşit la agăţat. Nu e însă o tipă uşoară (cum te-ai obişnuit tu). Se vede clar că nu o iei cu un suc. Eşti în impas. Ai nevoie de ceva ajutor divin. Nimic mai simplu. Ex-a fratelui tau te simte. Te invită la dans. Zâmbetul ei parcă te tradează. Ştie deja că îţi place tipa. Se oferă (din solidaritate) să-ţi pună o vorbă bună.

Îşi ia amica şi pleacă până la baie. Urmează negocierile. „E un tip super fain! Şi smart! O să te înţelegi grozav cu el! E fix genul tău. Şi dacă nu va fi aşa…”

Bruneta zâmbeşte. Are şi ea chef de o combinaţie (doar de-aia a ieşit în club). Urmează două-trei dansuri. Se lipeşte de tine tot mai mult. A preluat iniţiativa. Îţi iei inima în dinţi şi o săruţi. Deja lipeala e făcută…

De-aici încolo te descurci tu….

P.S. : Dă-mi un mail să-mi zici cum a ieşit treaba 🙂 !

Comments

 • maRiaN

  asta da articol k-lumea:x … chiar e super … foarte tare … ma duc in Club!!nu mai stau si dorm :))

 • Cristina

  Trecand peste exemplul tau, vreau sa zic ca stiu 2 cazuri de “lipeala” in club. Unu mai putin fericit: a durat vreo 4-5 luni si s-a terminat cu suferinte pentru el; iar unul fericit: sunt impreuna de 5-6 ani, s-au mutat in aceiasi casa si asteptam nunta si copiii. Oamenii respectivi nu se stiau inainte de ajunge in disco.

 • Vlad

  Tare articol, si daca stai sa te gandesti, chiar e pe bune treaba… in cluburi se intampla multe dar cine se combina acolo o face doar pentru sex, deci baieti daca vreti sa aveti “parte de ceva” 😀 cluburile va asteapta :P.
  Dilema mea insa este care e faza asta cu “grils night out”, o fi un fel de scuza petru fete… in loc de hai la agatat acu’ i se zice “girls night out” ce tare… cum mai evolueaza Limba Romana, in fiecare zi gasesti tot felu’ de neologisme ^^, ce ar fi sa existe si un “boys night out” (suna tare ciudat) in loc de hai in club sa ma “tragem” ceva :D…
  Dar daca stam sa ne gandim bine femeile, prin natura lor, nu-si pot permite sa se vada pe ele insele sau sa se afiseze ca niste “pasarici active”, “niste iubitoare de viata” (adica parasute pentru cei mai directi dintre noi) ce sunt deci gasesc tot felul de tertipuri pentru a-si scuza dorintele…
  Astept in continuare parerile voastre, chiar daca sunt la fel de misogine k ale mele 😀 chiar daca sunt contrarii, “simtetiva” liberi sa va exprimati 🙂

 • Your POISE

  super tare articolul:X
  la mai multe:D

 • Di

  Nu este iubire in cluuub! Ma revolt 😀 e mult fum, toata lumea incearca sa impresioneze, doar putine persoane se simt cu adevarat bine si danseaza uitand de tot, fara sa le pese de cei din jur. Dar, da! Ai scris frumos. Poate te duce si pe tine fratele in Qatar. Sunt sigura ca o sa-ti placa 😀 Poate vei scrie cate ceva si despre asta…

 • Bianca

  porcarii…copilarii…

 • Edy

  @ Cristina… astept inca mailul sa-mi spuna cum a iesit 🙂

 • EU

  Dumnezeule …trezeste-te ma !!!

 • impresaru

  Ai talent si imaginatie, bro… mai ales la faza cu Qataru:)) da ce sa iti spun.. nu cred la dragoste la prima vedere.. cu atat mai mult la dragoste in club, unde tropaie hormonii, nicidecum sentimentele… Aaaaa, daca dupa lipeala din club cei doi isi dau seama despre o potrivire de caracter, despre o compatibilitate.. asta tot ce e posibil.. dar dragoste.. no chance.. my opinion! :p .. ce sa va doresc.. bafta peste tot.. la examene.. in viata.. si mai ales la agatat prin cluburi.. v-am pupat ( pe fete )

 • Diana

  Ai scris totusi un “si daca nu va fi asa”. Poate fi in foarte multe feluri la varsta asta, numai dragoste nu. Te pup si continua cu spor si la fel de multa pricepere!

 • bogdan

  ce mizerieeee.. prietene incearca sa ne scutesti :)))

 • teo

  niceee…super tare articolul…. ff reusit..binenteles k nu este singurul 😉 felicitarile mele tine-o tot asa :*:x

 • Edy

  @ Bogdan – Pentru scutiri incearca la cabinetul medical 🙂 Din partea mea “ai liber” 😉