Locuri de chiulit în Buzău

September 30, 2008 scris de  
In categoria After Hours, Gossip

Dragi elevi buzoieni, nici nu a început bine şcoala şi deja v-aţi plictisit de monotonia zilnică ? Aveţi chef să beţi o cafea cu prietenii şi nu ştiţi incotro s-o chiul-buzau.jpgluaţi? Nimic mai simplu ! Mai jos vă voi prezenta câteva din locurile în care puteţi merge dacă o anumită oră vi se pare plictisitoare sau dacă profu` / profa` nu vă atrage de nicio culoare !

În primul rând, este vorba despre Tess Club Junior, un local destul de frecventat de liceeni, datorită varietăţii de servicii pe care le oferă. V-aţi trezit prea târziu de dimineaţă şi nu aţi apucat să luaţi micul dejun? Aici puteţi puteţi fi serviţi cu o masă copioasă, fără să cheltuiţi prea mulţi bani ! Dacă mutatul formulelor matematice sau chimice vă dă dureri de cap, sunt sigură că biliardul de la etajul clubului vă va ajuta să vă relaxaţi ! Să nu uitaţi nici de cafeneaua de la subsol sau de cocktailul de la parter. Aici puteţi petrece o oră relaxanta în compania unei persoane plăcute si a unei cafele bune care să vă trezească la realitate ! Dacă învăţaţi in Hasdeu, mergeţi cu băgare de seamă, deoarece, prin geamurile sălilor care dau înspre Junior, puteţi fi vazuţi, „din întamplare”, de vreun profesor sau chiar de vreun coleg „binevoitor”.

pizza.jpgÎn al doilea rând, vă recomand Pizza Marina, un restaurant select, dar, în acelaşi timp, accesibil buzunarelor voastre de elevi ! Aici puteti găsi o mâncare delicioasă , de la pizza, salate, friputură pînă la specialităţi savuroase. Îşi recomand Salata Berlineză şi Frappe-ul Vannila! Sunt delicioase! Ceea ce este de reţinut în acest caz este faptul că nu vă va căuta nimeni aici, iar pericolul de a fi văzuţi, la orice liceu aţi învăţa, este minim.

Aş putea să vă recomand terasele de pe bulevard, gen Grand sau Everest , unde puteţi bea, liniştiţi, un suc sau o cafea. De asemenea, ar mai fi şi cofetăria Ioana, care se află destul de aproape de elevii din Contactoare, asta în cazul în care vreţi să vă îndulciţi dimineaţa cu o prăjitură bună.

Dacă eşti din Liceul de Chimie, îţi recomand Picasso, pentru că este cea mai apropiată de tine şi te poate îmbia cu diverse băuturi sau mîncăruri. După atâta chimie, atâtea reacţii şi atâtea probleme, sunt sigură că acest local te va deconecta de rutina zilnică.

Dacă eşti din Pedagogic, mai ales, du-te la Indiana, Bel Ami, Eveliny sau No limit.Te poţi considera unul dintre cei mai norocoşi liceeni, deoarece ai la dispoziţia ta numeroase localuri unde îţi poţi îneca furia pe o anumită materie, lucru care te-a determinat să şi chiulesti, poate. bar.jpgDacă vrei o prajitură, mergi la Indiana sau Eveliny ( aici au cele mai bune prăjituri din oraş ), daca ai poftă de o pizza sau altceva, îndreaptă-te spre No limit, iar dacă, pur şi simplu, vrei să bei o cafea, du-te la Bel Ami.

Dacă înveţi tocmai în Zona Industrială, mergi la New Pizza, pe Unirii. Fac o pizza grozavă şi nu este nici scumpă. Dacă vrei doar să bei ceva, aşteptând să treacă ora şi să iasă profu` / profa` din clasă, comandă un suc sau un orice altceva ai tu chef să bei şi vei fi servit imediat.

Nu în ultimul rând, fugi la Mec ! Mulţi liceeni, adevăraţi fani ai fast-food-ului, preferă să mai tragă câte un chiul pentru a merge să mănânce un meniu copios de aici! Într-adevăr, mâncarea este delicioasă şi eşti şi servit imediat, astfel încât ai timp să ajungi la ora următoare.

Spre final, sper că v-am fost de ajutor cu această listă de locaruri în care puteţi chiuli. Pentru mine liceul s-a terminat, dar am ştiut să profit de tot ceea ce v-am prezentat vouă. Trăiţi la intensitate maximă viaţa de liceu, căci e pentru o singură dată. So … spor la chiulit !

Comments

 • costea elena

  fata mai e si Terasa Insulita unde e foarte frumos acolo si o pizza foarte ieftina si bogdata in igrediente si foarte gustoasa

 • Andela

  Da! Se pare ca de aia am uitat. Chiar ea , care este aproape de elevii din LPS !

 • alyna

  Cei din Hasdeu mai pot merge la Picnic sau Casa Ispas , au niste bauturi fresh , super tari si o mankre pe masura :D…
  Destul de aproape ptr elevii din Lic.3 (Contactoare) se afla Sports Pub , localizata langa Sala Sporturilor , au o inghetata delicioasa…si nu in ultimul rand sa nu uitam si de Moonlight , este un restaurant si terasa cu o arta culinara deosebita si va ofera oportunitatea de a servi specialitati din bucataria internationala dar si din cea romaneask.
  Am prezentat cateva terase si restaurante pe kre le km frecventam , chiar dak invatam in Eminescu 😀

 • George

  PIZZA MARINA-NUMBER 1-CEA MAI ADEVARATA PIZZERIE DIN BUZAUL ASTA 😉

 • Marilena

  Se pare ca in buzaul nostru Pizza marina ar fi cel mai elegant local unde poti discuta in liniste si asculta o muzica superba, nu mai spun despre meniu aproape poti gasi orice chiar si meniul zilei la un pret destul de bun si pt elevi

 • Cel mai mult si mai mult imi place la Toledo………….toata clasa a 11 acolo am facut o…..e super si intim la subsol mai ales la TOLEDO 2…si sa le dea Dumnezeu sanatate cu shaorma si cu aripioarele iar de pizza 3 +1 nu mai am cuvinte…Ma bucur mult ca exista asa ceva in Buzau.Si apropo la picnic au aia o salata de icre de te tragi pe maini.

 • Marius

  Tes e o mare prostie.. Mesele de biliard usnt jalnice, si nu a mai fost renovat de o groaza de timp, localuri frumoase sunt: Motor(pe unirii langa New pizza, potis a joci un biliard foarte frumos acolo) dupa aceea mai e galeria, Sports Pub, Ali Baba(pe langa Pizza marina, au si narghilea:> .. oricum e foarte fain acolo )

 • fabi

  Va salut pe toti si va urez bafta in ceea ce face ti orice ati face voi!Sunt un tanar de 24 de ani si as dori sa deschid un nou local tipic italian:pizza,pasta,cafea,bauturi,antipasturi si desert..ce ma sfatuti,ce idei avetzi..cum v ati dori sa fie acest local?ma puteti contacta pe emailul meu pe yaho.com ;)fabi_cost.

 • chuck

  cea mai tare pizzerie si terasa din orash La Curtea Veche pe Spiru Haret vis-a-vis de parcul de la Prefectura.

 • ANTONIA

  Ai dreptate la pizzeria La Curtea Veche de pe Spiru Haret e cea mai delicioasa pizza din oras.Mergeti si o sa va convingeti!!!

 • S-a deschis recent o pizzerie super in Dorobanti 2, langa liceul Marghiloman. In sfarsit un local de bunsimt si in cartierul asta! Pizza e de belea si au o groaza de feluri, plus covrigi si chestii noi cum ar fi covridogii si fornitto. Livreaza oriunde, incluisiv la liceu sau scolile din zona.
  E nou, linistit, cu design modern, retras si aproape de noi. Chiar in statia de autobuz din piata. Preturile sunt beton, iti permiti cu siguranta sa chiulesti acolo. Ca idee, pizza mica-i 7 lei! Are si-un nume oha, LOCA! Se merita, frate!

 • Danut Braescu

  Imi poti zice exact unde gasesc narghilea in Bz?