Banchet de vis la Nisipurile de Aur

March 6, 2009 scris de  
In categoria Gossip

Publicaţia viaţă de liceu şi agenţia de turism Terra World Tours şi-au dat mână şi au realizat un parteneriat pentru a oferi liceenilor un Banchet de absolvire de vis în Nisipurile de Aur din Bulgaria pentru doar 126 de euro!

Astfel ai parte de un Banchet de Absolvire fantastic, într-un hotel de patru stele de pe malul Mării Negre, undeeşti alături de colegii tăi timp de trei zile.

Distracţia nu poate să lipsească ! Mai multe detalii şi formularul de rezervare sunt aici!

hotel-bulgariahotel-bulgaria-2hotel-bulgaria-3hotel-bulgaria-4hotel-bulgaria-5hotel-bulgaria-6hotel-bulgaria-7hotel-bulgaria-8hotel-bulgaria-10hotel-bulgaria-11hotel-bulgaria-12hotel-bulgaria-13hotel-bulgaria-14hotel-bulgaria-15hotel-bulgaria-16hotel-bulgaria-17hotel-bulgaria-18hotel-bulgaria-19

Comments

 • dobre lucian

  care sunt ofertele pentu un banchet pentru la anul in luna mai 2010 sunt in jur de 200 elevi cu plecare din campina prahova, astept o aferta multumesc

 • Edy

  @ Lucian – ti-am raspuns pe mail. Astept un feed-back de la tine.

 • ileana

  Ce oferta aveti pentru Nisipurile de Aur in perioada 12 -14 martie 2010, cu all inclusive pentru 40 persoane. Multumesc pentru informatie.

 • Edy

  @ Ileana – Cu regret, va informez ca nu va pot face o oferta conforma cu aceasta, intrucat in statiunea Nisipurile de Aur, nu este deschis niciun hotel, in perioada 14-16.03.2010, care sa ofere servicii all inclusive.
  Daca cererea poate fi extinsa la alte statiuni sau destinatii(ex: Sf. Constantin si Elena sau o statiune montana, din Bulgaria), va rog sa ma informati si voi reveni cu o oferta.

 • alina

  ce oferta aveti pentru nisipurile de aur in periaoada 13-20 mai, cu all inclusiv sau ultra all inclusiv pentru un grup de 40 persoane fara transport asigurat.multumesc!