Alocaţii şi după 18 ani

March 1, 2008 scris de  
In categoria Gossip

Liceenii care au împlinit 18 ani vor primi în continuare alocaţii, a declarat premierul Călin Popescu-Tăriceanu. De luna viitoare, tinerii vor beneficia din nou de alocaţii.

Declaraţia premierului a fost făcută ca răspuns la protestele elevilor din 13 judeţe ale ţării. Ei au intrat în grevă japoneză marţi, 19 februarie 2008, ca semn de protest faţă de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului, care stipula ca elevii care au împlinit 18 ani să nu mai beneficieze de alocaţia de stat.

Totuşi, ministrul muncii, Paul Păcuraru, a precizat că tinerii nu vor primi bani retroactiv. Încă din octombrie 2007, executivul le-a luat dreptul la alocaţia lunară tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani, chiar dacă aceştia erau încă elevi.

Comments

 • alex

  sa se duca dracu cu legea lor cu tot . sa se uite la alocatiile de dincolo in comparatie cu ale noastre si vroiau sa ni le ia si pe astea :-J

 • mama lor de javr….e aia era in februarie 2008…uite k mai e putin si suntem in 2010 si nu am primit alocatia… sa nu dai statu in judecata?

 • !R

  interesant.. cica imi primesc alocatia si dupa ce impinesc 18 ani.
  am implinit imbucuratoarea varsta in august si m-am bucurat si eu, ca tot omul cand a venit alocatia pe septembrie, uite ca se tin astia de cuvant, n-am completat o suta de formulare, cereri si alte hartiute degeaba, de unde, alocatia pe octombrie n-a venit. Si-i naspa, ca vine Craciunul….

  Concluzia:
  Eu pe cine votez?

 • george

  pai nu ar trebui sa votezi cu nimeni…..eu am inplinit frumoasa varsta pe 23 feb 2009 am facut actele necesare si nici dupa 11 luni nu am mai primit nimic….deci avem un guvern de kkt si ne trage si pe noi dupa ei……suntetti praf domnilor

 • george

  …..aaaa pai cum sa nu ne o ia…pai ei cu ce si ar mai cumpara bmw-uri si audi….??vacante platite diurne si toate prostiile…..din banii nostri….si mai au tupeu sa mai zica vezi doamne dc totii tinerii cu studii superioare sunt in alte tarii….pai cum sa nu plece daca voi votati legii fara numar si astea doar pe placu vostru….sa va fie voua bine…..impuscati-va totii mhaa rahatilor

 • am implinit 18ani in mai,am mai primit alocatia pe iunie iar de atunci nici un ban!!!!!!!!!!si suntem in luna septembrie!!!!!!!!!!!!!!

 • Lizzy

  Da’ de unde! Nu am mai vazut alocatie de cand am implinit 18 ani!! Am facut cerere si…. nimic!
  Ipocritii naibii! Dupe ce ca e si mica , acum nici nu mi-o mai da!!!!