Ai copiat la BAC la romana?

June 26, 2009 scris de  
In categoria Gossip

examenPrima probă la scris de la BAC a trecut. Tu ce ai făcut? Cum te-ai descurcat? Ai copiat sau nu? S-a mişcat în sală? Sau profesorii au fost crimă ?

În plus am auzit păreri împărţite în legătură cu subiectele care au căzut. Ţie cum ţi s-a părut? Te-ai descurcat cu “Ultima noapte…”?

Îmi aduc aminte că în generaţia mea, la BAC la română nu a mişcat nimeni. Am avut o comisie formată din profesori vigilenţi 🙂

La tine cum a fost ? Aşteptăm să ne povesteşti printr-un comentariu cum ţi s-a părut proba de la BAC de la română.

Comments

 • bac bac bac

  anul asta la mine in liceu s-au pus camere in 100% din clase.chiar dak supravefgetorii ar vrea sa priveask pe fereastra nu pot,pt k si ei la randul lor sunt supravegheatzi de o kmera web…kre cine stie dak e adevarata sau e din aia numai krksa;))da nu-s risca oamenii painea pt nota noastra la bac.anu asta va fi un bac pe bune,cel putin la mine in liceu…kiar sunt curiasa sa aflu procentul….

 • bac bac bac

  supraveghetorii*scz

 • aTp

  forta si putere, vigilenta si cinste :))

 • grebla007

  subiecte mate M1 … GREU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mai ales partea a 2 a ex 2…polinom gr 3 cu numere complexe si un alfa +- ceva la coeficient…. reforma funeriu functioneaza…inca se copiaza , elevii sunt stresati , subiectele sunt grele (sa le faca ma-sa) , si fac 15 ani scoala sa nu am apoi loc de munca…romania tara de rahat ! stiti o limba straina ? PLECATI oriunde …aici nu e de stat

 • Fara words

  Sa fim serios!Dam vina pe profesori pe sistem,dar nu pe noi!
  Cine e de vina ca nu vrei sa inveti???
  Sa recunosti e greu.Sa inveti e si mai greu.Inveti pentru tine,pentru viitorul tau.
  Fara cuvinte.Facem parte din tara asta.!