Poze de la KARAOKE – Cafeneaua La Taclale din Constanta

April 26, 2009 scris de  
In categoria Galerii foto

Trupa SupperMassive a încins spiritele vineri seara în cafeneaua „La Taclale” din Constanţa cu un nou concert de karaoke. Liceeni şi studenţi plini de viaţă, talentaţi sau nu, au avut curajul să urce pe scena şi să interpreteze piesa preferată alături de prietenii lor.
Poze de la KARAOKE din cafeneaua La Taclale mai jos.

karaoke-la-taclale-1karaoke-la-taclale-2karaoke-la-taclale-3karaoke-la-taclale-4karaoke-la-taclale-5karaoke-la-taclale-6karaoke-la-taclale-7karaoke-la-taclale-8karaoke-la-taclale-9karaoke-la-taclale-10karaoke-la-taclale-11karaoke-la-taclale-12karaoke-la-taclale-13karaoke-la-taclale-14karaoke-la-taclale-15karaoke-la-taclale-16karaoke-la-taclale-17karaoke-la-taclale-18karaoke-la-taclale-19karaoke-la-taclale-20karaoke-la-taclale-21

Comments

 • Taz

  Ne vedem din nou pe 15 Mai ! ! !

 • OMFG OMFG…..sunt si eu pe acolo….cat de mega tare…de abea astept urmatoarea runda de karaoke….Ep.7 soon to come….

 • Cristi

  Cafeneaua “La Taclale” din Constanţa.24 aprilie 2009.Am asistat pentru prima oară in viaţă la karaoke.De foarte multe ori încercam sa îmi imaginez cum poate fi atmosfera la un astfel de eveniment , dar niciodată nu am avut iniţiativa de a merge la karaoke.Însă prietena mea a avut grijă ca eu să trec şi printr-o astfel de experienţă chiar dacă prima dată am răspuns negativ.Înduplecat fiind , am păşit pe uşa maronie a localului fiind foarte curios de cele ce urmau să se petreacă.
  Trupa SupperMassive îşi făcea apariţia pe scena.Toata lumea era în extaz.Fiecare trăia muzica exact aşa cum o simţea.Participanţii , rând pe rând ,interpretau piesele favorite , unii cântau mai bine , se dedicau , alţii erau doar puşi pe caterincă , scopul lor fiind de a atrage atenţia intr-un mod cât mai original.Eram pur si simplu captivat de modul în care trupa SupperMassive se manifesta.Se citea pe faţa lor că le place ceea ce fac , trimiţându-le participanţilor într-un mod indirect pasiunea de a cânta şi a se distra “la maxim”.
  În final aş vrea să adaug că acest eveniment mi-a lăsat o impresie bună sper foarte bună. “Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei să poţi să vezi foarte departe”.