Poze de la Balul Majoratului Liceului “Kalinderu” din Buşteni

November 25, 2007 scris de  
In categoria Galerii foto

Au sosit poze şi de la munte. Ieri a avut loc balul majoratului la liceul “Kalinderu” din Buşteni. Chiar regretăm că nu am ajuns la balul lor!! Cei de la “Kalinderu” sunt o adevărată gaşcă! Şi asta se vede şi în poze.

De fapt.. şi din avion se vede cât de uniţi sunt cei din Buşteni. În plus la petrecere a fost prezent si Lucian Bute, proaspătul Campion Mondial la box.

Acestuia i-a fost acordat titlul de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni, titlu pe care l-a primit şi Leonard Dorin Doroftei în urmă cu ceva timp.

Mulţumim foarte mult Îngeraşului nostru din Buşteni.

poze-balul-liceului-kalinderu-2.jpgpoze-balul-liceului-kalinderu-4.jpgpoze-balul-liceului-kalinderu-8.jpgpoze-balul-liceului-kalinderu-9.jpgpoze-balul-liceului-kalinderu-10.jpgpoze-balul-liceului-kalinderu-12.jpgpoze-balul-liceului-kalinderu-13.jpgpoze-balul-liceului-kalinderu-6.jpgpoze-balul-liceului-kalinderu-11.jpgpoze-balul-liceului-kalinderu-1.jpgpoze-balul-liceului-kalinderu-7.jpg

Comments

 • Kala

  Well … O seara frumoasa … atmosfera fantastica … muzica pe masura si multe fete frumoase … imbinand toatea astea rezulta Europromotia 2007-2008 “Ion Kalinderu” , Busteni …

  P.S.: Mai trageti unpic de “Ingerasul” vostru de la Busteni pentru mai multe poze … si eventual shi o filmare n-ar strica … R3 2 ALL !

  ( frumos site … felicitari … buna idee 😉 )

 • marpfa rau……abia ast sa termin liceu

 • eeee nashpa rau de tot ma ….. ce proshti sinteti sa va placa

 • mery

  nice… nice… nice… Aduceri aminte. Parca ieri aveam si noi 18 ani. Emotionat .
  Foarte frumos