Poze de la Balul Liceului “Alexandru Ioan Cuza” din Ploieşti

December 20, 2007 scris de  
In categoria Galerii foto

Foarte drăguţi şi eleganţi, cei din liceul Alexandru Ioan Cuza din Ploieşti ne-au trimis imagini de la balul bobocilor. Mai jos puteţi admira galeria foto. Mulţumim foarte mult pentru poze!

balul-bobocilor-alexandru-ioan-cuza-2.jpgbalul-bobocilor-alexandru-ioan-cuza-4.jpgbalul-bobocilor-alexandru-ioan-cuza-5.jpgbalul-bobocilor-alexandru-ioan-cuza-6.jpgbalul-bobocilor-alexandru-ioan-cuza-7.jpgbalul-bobocilor-alexandru-ioan-cuza-9.jpgbalul-bobocilor-alexandru-ioan-cuza-11.jpgbalul-bobocilor-alexandru-ioan-cuza-12.jpgbalul-bobocilor-alexandru-ioan-cuza-13.jpgbalul-bobocilor-alexandru-ioan-cuza-14.jpgbalul-bobocilor-alexandru-ioan-cuza-15.jpgbalul-bobocilor-alexandru-ioan-cuza-16.jpgbalul-bobocilor-alexandru-ioan-cuza.jpgbalul-bobocilor-alexandru-ioan-cuza-3.jpgbalul-bobocilor-alexandru-ioan-cuza-8.jpgbalul-bobocilor-alexandru-ioan-cuza-10.jpg

Comments

 • lolita

  ce chestie..

 • beti

  poi nu trebuia sa fie cu ei si cu alexandru ioan cuza

 • Edy

  @ beti… ba da 🙂

 • bebe

  asa se fac la voi balurile? urat.. eu sunt tot in cuza in bucuresti si noi de fiecare data am facut in club luati masuri ca nu merge asa !!!

 • Alice

  Cine e din liceul Al I Cuza din Bucuresti sa imi dea si mie cateva data desprea liceu, cum sunt profesorii, cum e atmosfera?E un liceu bun?Merita sa intru cu medie de peste 9,50?