POZE BANCHET LICEUL TEORETIC DECEBAL DIN CONSTANTA

May 23, 2009 scris de  
In categoria Galerii foto

Acum 4 ani de zile, pe o canicula de neimaginat, 28 de suflete (mai tarziu 30) mai rebele sau mai linistite, s-au hotarat sa se alature aventurii din liceul DECEBAL.

S-au legat prietenii, s-au rupt altele, au fost clipe minunate, dar si tensionate pentru unii. Si totusi, pe cat de diferiti au parut in toti acesti ani, pe atat de uniti au fost in seara lor, seara banchetului!

Acum, cu lacrimi in ochi, privesc la cei 4 ani care au trecut pe langa ei. Au un examen in fata si o alta cale fiecare. Peste
ani spera sa se intaleasca la reuniunea de 10 ani.

Baftă celor de la Liceul Teoretic DECEBAL din Constanta.

Poze de la banchetul liceului Decebal

P.S. Aşteptăm în continuare pozele voastre pe adresa contact@viatadeliceu.ro ! Propunem şi un concurs. Votează, printr-un comentariu, cele mai frumoase trei poze!

Comments

 • Edy

  Clar primele trei poze! A stiut autorul sa aleaga bine fotografiile 😀 Cred ca special le-a pus in ordinea asta 😛 !

 • Hmm.. 1, 2 si 13 😀

 • 44, 2, 31.

 • Nicoleta

  1 si 2 :d

 • bebe

  ppfff…nebunii mei….o sa`mi fie dor…

 • soced

  1,7,23, nu stiu daca in ordinea asta…dar tipa in roz e belea. Te rog sa ma suni la 0723… Daca stiam ca sunt fete asa frumoase la Malul Marii, faceam si eu liceul acolo;)) O fi de la briza, ceva:))

 • buna ..in toamna incep viata la liceu ..adik la liceul decebal ..imi puteti spune si mie programul de la acest liceu (de la cat se incep orele de obicei )???

 • stifler

  incepem la 12:30..13:30..o sa’ti placa in decebal…10 A :>

 • ela

  DUMNEZEULE, ASA ARATA O FATA DUPA TERMINAREA LICEULUI, ADICA LA 18 ANI? PARCA AR AVEA 30, MAREA LOR MAJORITATE: ROCHII DE BABE, ARIPIOARE SI SUNCULITA CAT CUPRINDE , MACHIAJ IN EXCES CARE MATURIZEAZA EXTREM DE MULT…VAI MAMA LOR! SINCER, IMI PARE RAU PENTRU ELE, POATE ISI REVIN, UNELE, MAI TARZIU!

 • Măi, Ela, ce să-i faci. Acum, asta e. Ar fi fost perfect ca într-o astfel de seară toate să vină îmbrăcate cu haine sport, eventual pijamale că şi alea sunt mai trendy şi cool, na, inspiră tinereţe. Şi…a… da probabil ar trebui să fie nişte spălături cu feţe de zombi în pozele de la banchet. Că na… machiate săracele arată ca babe.
  Nu zic că nu ai dreptate, doar că atunci când spui ceva nu mai generaliza. Nu se ştie peste ce tâmpiţi poţi da şi nu spun asta legat doar de acest subiect, ci în general în viaţă.
  E uşor să critici din spatele unei tastaturi.

  P.S.: Eu nu sunt fană a machiajului, însă la ocazii mă machez că aşa e frumos, este estetic şi, da, este un mod de socializare (se învaţă la comunicare).
  Acest lucru inspiră feminitate, lucru pe care unele fete din generaţia asta l-au uitat. La polul opus se află prinţesele care pe tot parcursul liceului sunt machiate în exces, iar la o astfel de ocazie nu mai au cu ce ieşi în evidenţă.

  În ceea ce priveşte şunculiţa şi ce ai mai spus tu, eu zic să îţi vezi de persoana ta pentru că aşa cum te legi tu de nişte persoane, aşa se pot lega altele de tine pe diverse motive.

  Şi ca o încheiere, sincer, îmi pare rău că îţi bati capul cu chestii din astea.
  Ceau.