Pe urmele unui majorat – Poze de la party!

November 22, 2009 scris de  
In categoria Galerii foto

Cu siguranță e perioada cea mai frumoasă din viața de liceean. Dar, de fapt viața de liceean implică majoratele, acele petreceri ce le vei ține minte toată viața…momentele în care te-ai apropiat de colegii de clasă, v-ați îmbătat cot la cot, și ați cântat fără jenă, ați legat noi prietenii(Oana știe:p) și ați dansat pe „Am doar 18 ani!”, la infinit…

Alegerea cadoului potrivit pentru cea „majorată”:bani falși, 3 milioane de 1 leu, un bilet de avion cu destinația Viață(sau poate Londra), o pungă de „marfă” și un Einstein home-made(mulțumită Paulei).

Petrecerea poate să înceapă(dacă tot a venit și party-crusher-ul:p). Vin, cola și narghilea. Râsete, trabucuri și bancuri. Mâncare. Sărățele. Copilul cu flori ( e un el, sau o ea?). câteva mici accidente…(eu nu plătesc nicio cană! , sau mi-ați rupt colanții cu narghileaua!:)) )…și culminând binînțeles, cu Metaforic, vorbind!

Ne-am mutat apoi, în Evo..luție, și a fost bine! Multă tequila, și lămâie, risipă de sare, dar nu și de voie-bună…Dans,poze, și iar dans…a plecat deja sărbătorita, nu-i nimic, noi mai rămânem,e de abia 3 ceasul…Distracție!

Comments

 • Edy

  La Multi Ani, Alex! Multa sanatate, fericire si bafta la BAC ! Sa ai o admitere stralucita si o viata frumoasa, la fel ca numele pe care il ai 😉 !

 • Ale

  Mersi Edward.
  Fanul vostru numarul 1 va saluta!
  Tineti-o tot asa!
  P.S: (Irina chiar toate pozele in care apar si io cu o privire de om super inteligent si de loc intoxicat trebuia sa le pui? Noroc ca n-ati facut poze cu FC Muresu sau fotbalistii aia cine erau 😉 )

 • IRINA

  erai cea mai „importanta” in seara aia, nu te puteam eclipsa, NICI macar EU(acu incerc sa-mi revin din soc:)) ) Asa ca, in toate pozele, ai iesit BINE…oricum fata asta de ”om vesel„ o ai in toate :))

 • Ale

  Mersi Edward!
  Ca dic ce poza ai! In ce cos de gunoi ai gasit bluza aia albastra cu floricele? A carui fraier/fraiera?
  Glumesc.
  Atentie.. Ea e Irina!
  Cine mah, Irina?
  Da mah, Irina!

 • Oana

  Ce fetzee, ahahaha. =] Si ce convinsa eram ca nu-s puscata… Asta inainte sa le vad. 😕
  Sa ne traiesti, Ale!! :*

 • Myra

  Unde ai inchiriat?:D Si eu trebuie sa.mi fac maj peste 2 luni si ma streseaza faptul k nush unde sa mi.l fac:((