Tudor Chirila in liceul Ion Neculce

May 19, 2009 scris de  
In categoria Evenimente

tudor-chirilaTudor Chirilă a început azi proiectul de mentorship pentru adolescenţi în liceul Ion Neculce. Pentru o zi liderul trupei Vama s-a întors în liceul pe care l-a absolvit şi a vorbit cu elevii despre alegerea carierei, viaţa din facultate şi a evocat câteva momente din viaţa sa de liceean. De asemenea a amintit despre Horaţiu Mălăele şi alţi mari actori care l-au ajutat să se îndrăgostească de meseria sa.

Apoi Tudor Chirilă a dorit să rămână cu liceenii fără ca reprezenţanţii presei să asiste la discuţie, tocmai pentru ca dialogul dintre liceeni şi el să fie cât mai liber.

Prinicipala temă a proiectului “Chirilă în licee” este despre alegerea carierei în cunoştinţă de cauză. Aceasta pentru că, în funcţie de opţiunea fiecăruia, munca poate însemna o condamnare pe viaţă sau o viaţă fără frustrări.

Turneul va continua miercuri în liceul Alexandru Ioan Cuza.

Comments

  • Eu

    mda…foarte frumos cu tudor chirila la neculece…il mai asteptam:* pace:)>-

  • OCTAVIAN TEODOR PRUTEANU

    Fac parte din promotia 1992, alaturi de Tudor Chirila, Vlad Zamfirescu, si ori de cate ori aud de Tudor, mintea-mi fuge la “Anii Magariilor” de atunci. Cei mai frumosi ani, atunci au fost, sper ca generaria de azi si cele ce vor urma sa inteleaga acest lucru. In liceu se leaga si dezlega prietenii, primele iubiri, primele clipe de succes, primele de insucces. traiti viata de liceu, nu mai aveti parte de ea dupa ce termiati liceul