Tibetul vazut de Bogdan Stoica – Expozitie foto

January 14, 2011 scris de  
In categoria Evenimente

Revenit in România la finalul anului 2010, artistul Bogdan Stoica îşi va expune pe 17 ianuarie 2011, de la ora 18:00, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru 38, Bucureşti) fotografiile realizate în decursul unei călătorii în Tibet.

“Am plecat în vizita de şapte zile în ideea de a nu face fotografii pe care să le prezint în public. Este vorba despre un concept etic care stă la baza lucrărilor mele. El pleacă de la întrebarea « Ce am dreptul sa fotografiez? » Fotografiile mele prezintă ceva cu care mă pot identifica. Ceva ce eu consider apropiat mie, cu care am dezvoltat o relaţie intimă în decursul unor ani”, a declarat Bogdan Stoica pentru organizatorii vernisajului.

Absolvent al Universităţii Concordia din Montreal, specializarea de fotografie şi producţie de film, Bogdan Stoica este la prima expoziţie de acest fel din România.

afis-expozitie-bogdan-stoica

Comments

  • aegean

    “Ce am dreptul sa fotografiez?”-chiar ca e prima data cand aud un profesionist punand problema de maniera aceasta, tinand cont ca traim intr-o lume lipsita de decenta, de respect si extrem de dezinhibata.

    Felicitari pentru expozitie! Ademenitoare intr-adevar!

  • Edy

    Bine, aegeeane!! 🙂 Bine punctat! Viatadeliceu va fi acolo, luni, asa ca te tinem la curent cu noutatile.

  • Pingback: Galerie foto - Tibetul vazut de Bogdan Stoica | Viata de Liceu()