Locuri de chiulit – Liceul Gheorghe Şincai

December 5, 2008 scris de  
In categoria After Hours

Toti liceenii chiulesc mai devreme sau mai tarziu, chiar si cei din liceul Gheorghe Sincai. Mi-am propus sa va prezint cateva din locurile preferate de chiulit ale liceenilor de la Sincai.

liceeni.jpgIn topul preferintelor castiga detasat parcul Tineretului. Acolo este locul unde elevii din Sincai se refugiaza de orele de fizica, matematică sau chimie. Fie soare, fie vant, sincaistii acolo sunt. Unii dintre ei spun ca din cauza frigului, in ultima perioada este necesara o ciocolata calda sau o cafea atasata chiulului in parc.

Al II-lea loc in topul preferintelor este ocupat de City Mall. Situat la doar o statie de tramvai distanta de liceu, City Mall-ul este locul unde liceenii isi clatesc ochii imbibati de exercitii la matematica sau gramatica limbii latine, cu noutatile in materie de vestimentatie.

Cei care au sarit peste micul dejun se pot bucura de un pranz la Mc / Spring Time / KFC sau alte restaurante.

Locul al III-lea
este rezervat liceenilor mai plimbareti care prefera sa mearga pe jos pana la Unirii.

Concluzia la care ajungem este ca in chiul, ca si in multe alte situatii, nu conteaza foarte mult locul, cat persoanele alaturi de care esti. Nu uitati sa va motivati absentele! Poate diriga are mila de voi si de data asta. 😀

Comments

 • vlahuta

  Am si eu o intrebare dak se poate in acest liceu(sincai) se face si germana si dak da cate ore pe septamana sau dak imi putetzi spune cu e cu limbile straine la acest liceu la mate-info.va multzumesc

 • @Vlahuta: In acest liceu nu se face decat engleza (prima limba) si franceza (a doua limba). Nu se face germana. Daca ai noroc de profesor intelegator (cum este al meu, domnul Victor Sonea) atunci acesta iti poate da niste materiale dupa care poti invata singur franceza si va incepe sa te evalueze intai din ce ti-a dat sa inveti si apoi o data cu ceilalti elevi care stiu (sau se presupune ca stiu) franceza din scoala generala.

  Trebuie atunci cand te inscrii la liceu sa spui clar: eu nu stiu franceza. Stiu doar engleza si germana. Si atunci se va vedea ce se va putea face (daca se va face ceva).

 • Mada

  am si eu o intrebare la franceza se cere un nivel ridicat?
  si cam ce fel de profesori sunt prin sincai?

 • catalina

  se poate chiuli la sincai? este paza la poarta si ai voie sa iesi oracand?
  Dar la Vlahuta cum e cu chiulul? sunt severi aia?

 • vlahuta

  =)) la liceu majoritatea chiuleste in draci:))bineinteles k se strang multe absentze sh risti scaderea notei la purtare.iar de paza=))n-am ce zice unii sunt de treaba si nu zic nmc dar totushi ai grj sa nu te vada e mai bn.

 • Cris

  hm…eu zic ca e tare in sincai…:P
  dar tb sa ai grija la unii profesori…
  oricum…daca ajungi aici…felicitari…xD

 • Biscu.

  Omg:”>Vreau sa intru in sincai cu ce medie s.a intrat la filologie ultima data?:).